Iskustva klijenata

Iskustva klijenata

Drugi o nama

   Nađa Petrović

Sačuvali smo matične ćelije za naše dijete jer nismo željeli da propustimo priliku pred nama na porođaju. Mi ne želimo da ih upotrijebimo ali ako takav trenutak dođe, želim da znam da smo uradili sve što smo mogli.

Hvala Bio Save timu

   Jelica Simić

Prenatalni test je nakon svih problema u prvim nedjeljama trudnoće učinio da se osjećam bezbrižno i da napokon mogu da se opustim i željno isčekujem svoje dijete. Radila sam Harmony Expert i sada znam i da je djevojčica i da je hromozomski zdrava! Preporuke za Harmony test i Bio Save!

  Marija Nikolić

U vremenu u kom živimo gdje je sve brzo i nezdravo, važno je donijeti mudre odluke. Suprug i ja smo riješili da uradimo prenatalni test Harmony i sačuvamo matične ćelije kako bi bili sigurni i mi i naš sin kog očekujemo. Hvala Bio Save timu na strpljenju da odgovore na sva naša pitanja.

  Jakov Stanimirović

Kada je supruga ostala u drugom stanju, željeli smo da što prije provjerimo da li je beba dobro i za to smo odabrali Qualifed test. Zato sada znamo da je sin i da nema ni jedan od najčešćih sindroma i mikrodelecija, što nam je dalo priliku da se opustimo i uživamo u isčekivanju novog člana porodice. Hvala!

   Andjela Ćetković

Najpametnija investicija u ovom vremenu jeste sve što se tiče zdravlja pa smo zato za naše blizance sačuvali matične ćelije na porođaju. Propuštena prilika se ne može vratiti a nama činjenica da se one čuvaju i da mogu biti lijek, ulivaju sigurnost jer znamo da čuvamo ono najdragocjenije, čuvamo život!

  Mirjana Božić

Hvala Bio Save-u, što su nam pomogli da donesemo ovako važnu odluku i odaberemo najbolji prenatalni test za nas: Harmony Plus. Ako su rizici povećani posle 35 godine u trudnoći, testom smo ih smanjili u potpunosti i provjerili da je djevojčica i da je sa njom hromozomski sve u redu! Hvala celom timu.

Jasna Mitrović

Tek nadavno smo shvatili koliko je dragocjena krv iz pupčanika. Dijete naših prijatelja je otišlo na liječenje upravo tim matičnim ćelijama koje su oni ostavili za “ne daj Bože”. S obzirom da moja supruga uskoro treba de se porodi odlučili smo da sačuvamo matične ćelije u Bio Save, jer je upravo njihova Fondacija organizovala liječenje u inostranstvu za ovog mališana.

Shvatili smo da je odluka o čuvanju matičnih ćelija iz pupčanika, odluka da sačuvate nešto što se nadate da vam nikada neće trebati a s druge strane to je nešto što bi moglo da dovede do izlječenja ili spasi život. Prilično je nevjerovatno, pa je bolje kajati se zbog nečeg što ste uradili nego zbog nečeg što niste.

  Bogdana Jakovljević

Posle pet godina liječenja steriliteta, konačno sam ostala u drugom stanju. S obzirom da sam imala vioskorizičnu trudnoću, doktorka mi je preporučila neinvazivno prentalno testiranje. Uz zajednički dogovor došle smo do zaključka da je najbolje da uradim Harmony test.

Bila sam prezadovoljna ljubaznošću i posvećenosti osoblja Bio Save a ono što me je posebno oduševilo je kratko čekanje na rezultat. Odgovor da je sve u redu sa mojom bebom i da je dječak dobila sam za tri radna dana.

Porodila sam se prije tri mjeseca i moj David je savršen dječak.  Sigurna sam da ću i u sljedećoj trudnoći uraditi Harmony test.

  Bojana Mišić

Kada sam u 38 godini ostala u drugom stanju mojoj sreći nije bilo kraja. Iako sam se ja osjećala veoma mladom, odjednom su svi počeli da mi govore da sam starija trudnica. Moj ginekolog mi je, nakon dobijenih rezultata duble testa preporučio da uradim i neinvazivni prenatalni test. Poslije istraživanja (s obzirom da sam medicinski radnik) odlučila sam se za Qualified 360 prenatalni test.

Prezadovoljna sam, prvo odnosom zaposlenih u Bio Save CG a potom i profesionalnošću i efikasnošću. Dobili smo za par dana dobre rezultate i sada mirno mogu da nastavim da uživam u svojoj trudnoći, iako sam starija trudnica 😊

Kakva su Vaša iskustva sa našim uslugama? Pišite nam na: info@biosave.me

Sign In