Matične ćelije svoje djece čuvamo da bi im jednog dana, ako bude potrebno, pomogle u liječenju. Primjena matičnih ćelija u terapijama intenzivno napreduje i očekuje se da će narednih decenija njihov veliki potencijal biti iskorišten u punom obimu.

U mjesecu kada se slavi “svjetski dan osmijeha”, možemo sa zadovoljstvom da se osmjehnemo jer je naša banka matičnih ćelija, banka sa najvećim brojem izvedenih terapija matičnim ćelijama u Evropi.

Iz tog razloga želimo da obradujemo sve naše trudnice koje od 25.10.2023. do 31.10.2023. odluče da sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u, poklon popustom od 400 € za period čuvanja od 30 i više godina ili popustom od 200 € za period cuvanja od 20 godina.

Naravno, kao i uvek do sada, svaka “naša” beba kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Smart Med”, u prvih 6 meseci svoga života. Obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti na čak 60 rata.

Pogledajte Cjenovnik čuvanja matičnih ćelija i/ili izračunajte mjesečnu ratu
napomena: Cjenovnik (kalkulator) prikazuje cijene bez uračunatog popusta

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

Za zakazivanje termina i sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na 020 224 354, 067 252 253 ili na info@biosave.me