U mjesecu kada se Black Friday obilježava velikim popustima i najboljim ponudama u godini, Bio Save je svojim trudnicama pripremio SPECIJALNU CIJENU za čuvanje matičnih ćelija svoje bebe:

  • ukoliko se odlučite da sačuvate matične ćelije svoje bebe na period od 20 godina uštedećete 400 €  (umesto 2,680 €, Black Friday cena je 2,280 €)
  • ukoliko se odlučite da sačuvate matične ćelije svoje bebe na period od 50 godina uštedećete 600 € (umesto 3,880 €, Black Friday cena je 3,280 €)

Takođe, kao i uvijek, svaka “naša” beba, kao prvi poklon dobija i besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Smart Med”, u prvih 6 mjeseci svog života. Obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kredita na do 60 rata uz 0% kamate

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 020 224 354 ili 067 252 253 ili putem mejla na info@biosave.me.

Detaljan cjenovnik (bez uračunatih Black Friday popusta) možete pogledati na sledećem linku: Cjenovnik Matičnih Ćelija

 

Takođe, u Bio Save-u možete pronaći sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja: